Θρίλερ στο Μοσχάτο: Υπήρχε τελικά τρίτο πρόσωπο στη σκηνή του εγκλήματος;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο. Η ενδεχόμενη ύπαρξη τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα του Μοσχάτου, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 16/1, όταν ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος, φαίνεται να είναι το «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Αν και μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από μαρτυρίες κάτι τέτοιο, η ΕΛ.ΑΣ. εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση, καθώς από την πρώτη στιγμή δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς της 47χρονης που έχει κριθεί προφυλακιστέα.

Μοσχάτο: «Είναι χειριστική με πειθώ – Zητούσε από έναν άνδρα 50.000 ευρώ για να μην αυτοκτονήσει» λέει συνάδελφος της 47χρονης

Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. περισυνέλεξε DNA από τον χώρο προκειμένου να πιστοποιήσει αν υπήρχε ή όχι τρίτο άτομο το οποίο ήταν παρών στο διαμέρισμα.

Άλλωστε μόλις λίγες μέρες πριν από τον θάνατό του, ο ασφαλιστής είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από πρόσωπα που χαρακτηρίζονται ως θύματά του, άτομα των οποίων τα χρήματα φαίνεται ότι καταχράστηκε.

Μοσχάτο: «Τελείωσες. Έχεις καταστρέψει οικογένειες» – Νέο ΒΙΝΤΕΟ μέσα από το γραφείο του 50χρονου

Όπως αποκαλύπτει η Realnews στο πόρισμά του ο έμπειρος ιατροδικαστής Γιώργος Ντι Λέρνια θέτει το ερώτημα πώς ένα άνθρωπος με κατάγματα που επιφέρουν φρικτούς πόνους, κατάφερε να περπατήσει, να ανέβει σε καρέκλα και να περάσει το βρόχο που φέρεται να είχε δημιουργήσει γύρω από τον λαιμό του.

Η 47χρονη κρατούμενη επιμένει ότι πήγε στο σπίτι του 50χρονου για να τον πείσει να της πει πού ήταν τα χρήματα που του είχε εμπιστευτεί.  «Ψυχολογικά είναι πολύ ταλαιπωρημένη, περιμένει και εκείνη την έκβαση των ερευνών προκειμένου να γίνει κατανοητό από όλους αυτό που έχει πει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή δεν έχει σχέση με καμία ανθρωποκτονία, επρόκειτο για αυτοκτονία» λέει στον ΑΝΤ1 η συνήγορός της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα.

«Ήμουν τη λάθος στιγμή, στον λάθος τόπο. Μακάρι να μην πήγαινα ποτέ στο σπίτι του» φέρεται να λέει η 47χρονη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ