Θλιβερές αποκαλύψεις στην Ηλεία: Ο συνταξιούχος αστυνομικός ήταν νεκρός μέσα στο σπίτι του εδώ και τουλάχιστον 8 μήνες

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση θανάτου του συνταξιούχου αστυνομικού, στο Βούναργο, στην Ηλεία. Ο 88χρονος εντοπίστηκε νεκρός, μέσα στο σπίτι του, προχθές το απόγευμα. Η σορός του βρισκόταν σε πλήρη αποσύνθεση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο θάνατός του είχε επέλθει καιρό πριν, από οκτώ μήνες έως και δύο χρόνια…

Σύμφωνα με τη νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, η αιτία του θανάτου του 88χρονου είναι απροσδιόριστη και αποκλείονται οι κακώσεις. Αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η “Πατρίς“, αναφέρουν ότι από τα έως τώρα στοιχεία δεν υπάρχει ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Δύο από τα παιδιά του ηλικιωμένου μετέβησαν προχθές στο σπίτι του πατέρα τους προκειμένου να διευθετήσουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα, που είχε η οικογένεια. Όταν έφθασαν έξω από το διαμέρισμα του 1ου ορόφου, διαπίστωσαν ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Όσο κι αν χτύπησαν δεν βρέθηκε κανείς να τους ανοίξει. Τότε με τη βοήθεια επαγγελματία κλειδαρά από τον Πύργο άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν το πτώμα του πατέρα τους.

Ηλεία νεκρός αστυνομικός

Τόσο από τη μαρτυρία του αδελφού την ημέρα που εντοπίστηκε η σορός, όσο και από τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι κανείς δεν είχε επικοινωνία με τον συνταξιούχο αστυνομικό για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος, ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος.

“Είχα να τον δω τέσσερα – πέντε χρόνια. Ήταν μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε πειράξει κανέναν. Οι φήμες λένε ότι δεν μιλούσε με τους συγγενείς του, αλλά αυτά είναι θέματα της οικογένειας και δεν τα ξέρουμε οι υπόλοιποι. Αλλά αφού δεν ενδιαφέρθηκε κανείς μάλλον έτσι θα είναι. Είχαν ανοίξει ξανά το σπίτι του πριν από χρόνια γιατί πάλι τον έψαχναν και έλειπε”, ανέφερε ο Σάκης Καζαζόπουλος.

Ο Νικόδημος Βουσδούκος σημειώνει: “Τον γνώριζα γιατί είμαστε συνομήλικοι. Είναι αλήθεια ότι δεν είχε συναναστροφές με κανέναν. Όποιον και να ρωτούσα εδώ στο χωριό κανείς δεν ήξερε πού είναι. Και τώρα μάθαμε ότι βρέθηκε πεθαμένος μέσα στο σπίτι του. Είχε ένα μικρό ατύχημα πριν από τέσσερα χρόνια, πήγε στο νοσοκομείο αλλά από τότε κανείς δεν τον έχει δει”.

“Δεν κυκλοφορούσε καθόλου στο χωριό. Ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και δεν είχε επαφές με κανέναν. Μου έκανε εντύπωση πως τόσα χρόνια δεν κατάλαβε κανείς τίποτα. Μόνο η οικογένεια του ξέρει”, επισημαίνει στην ιστοσελίδα η Δήμητρα Καζαζοπούλου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ