Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν χώρους του 6ου Γυμνασίου Νικόπολης–Έρευνα της αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο 6ο Γυμνάσιο Νικόπολης, στον δήμο Παύλου Μελά.

Το θέμα έφερε στο φως της δημοσιότητας ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Παύλου Μελά, Ανέστης Λαζαρίδης, ο οποίος μιλώντας στο GRTimes για το περιστατικό σημείωσε ότι «πρόκειται προφανώς για ανήλικους που εισήλθαν από την αυλή του σχολείου στο κυλικείο και προκάλεσαν ζημιές στο κυλικείο».

Προσθέτει μάλιστα, ότι για το εν λόγω περιστατικό κλήθηκε τόσο η αστυνομία, όσο και η πυροσβεστική, καθώς εντός του κτιρίου οι άγνωστοι που εισήλθαν σε αυτό, επιχείρησαν να ανάψουν φωτιά από έγγραφα που βρήκαν εντός.

«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, η οποία θα πάρει καταθέσεις, τόσο από τον διευθυντή του σχολείου, όσο και από την διαχειρίστρια του κυλικείου και πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα» σημειώνει ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος πάντως δεν παραλείπει να προσθέσει ότι «το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα που δίνει την εντύπωση σε κάποιους ότι μπορούν να εισέρχονται στους σχολικούς χώρους και να κάνουν ό,τι θέλουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ