Κατερίνα Γερονικολού: Είμαι παραδομένη συναισθηματικά στον Γιάννη Τσιμιτσέλη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, και το πώς νιώθει που παίζει μαζί του σε τηλεοπτική σειρά μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού. Ακόμη, η γνωστή ηθοποιός απάντησε στο ενδεχόμενο γάμου, ενώ δήλωσε “συναισθηματικά παραδομένη” στον ηθοποιό.

Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA την Τρίτη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ καλά μαζί και ότι για την ώρα δεν σκέφτονται τον γάμο.

«Δεν είμαστε καθόλου αυτής της νοοτροπίας, δεν το σκεφτόμαστε. Όταν είσαι ικανοποιημένος, είναι απληστία να θέλεις κι άλλα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος. Επίσημα δεσμευμένη είμαι. Και επίσημα είμαι και δεσμευμένη είμαι, συναισθηματικά παραδομένη, οπότε δεν νιώθω καμία ανάγκη για κάτι παραπάνω. Ίσα ίσα μπορώ να σου πω ότι με κάνει να νιώθω πιο ελεύθερη ότι ο καθένας κάθε μέρα είναι επιλογή του να είναι δίπλα στον άλλον. Και αν σταματήσει πια αυτό να συμβαίνει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι η ζωή. Κάποια πράγματα αλλάζουν, δεν είναι για πάντα. Αν κάτι αλλάξει θα είναι πιο εύκολο να λυθεί όλο αυτό. Αλλά δε μου λείπει κάτι, είμαι καλά», είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ