Κατερίνα Γερονικολού: Μίλησε για την εμπειρία που την “διέλυσε συναισθηματικά”

Καλεσμένη στη Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ήταν το Σάββατο η Κατερίνα Γερονικολού.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία, ενώ εξομολογήθηκε ότι η σύντομη εμπειρία της στον συγκεκριμένο χώρο της άφησε πικρή γεύση, με αποτέλεσμα να αποφασίσει τελικά να ασχοληθεί με το θέατρο.
“Με χάλασαν οι άνθρωποι που την απαρτίζουν. Μία άσχημη εμπειρία που είχα από τη δημοσιογραφία ήταν ότι πήγαινα παντού άρθρα μου και κάποιος μου λέει θέλω να μου γράψεις έναν ταξιδιωτικό οδηγό και μετά από 15 24ωρα που έγραφα για τη Λακωνία απ’ όπου κατάγομαι, του το έστειλα και δεν μου απάντησε ποτέ.

Αυτή η σκληρότητα με διέλυσε συναισθηματικά” είπε η Κατερίνα Γερονικολού και πρόσθεσε: “Αισθάνθηκα ότι είναι σκληρά εκεί τα πράγματα για εμένα”.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τον κόσμο τη δική της, προσωπική ιστορία με τον Γιώργο Κιμούλη καταγγέλλοντάς τον για εργασιακό εκφοβισμό. Ανέφερε, όμως τώρα, πως αυτό το γεγονός δεν ήταν αρκετό για να την κάνει να παρατήσει την υποκριτική.

“Δεν μπορούσα να παρατήσω κάτι που το αγαπούσα ήδη. Ήταν σαν να ήμουν ένα τρενάκι και αισθανόμουν ότι αν κάποιος με βγάλει από την πορεία μου, θα ήταν ένα σοβαρό δυστύχημα για τη ζωή μου και δεν ήθελα να του το χαρίσω”, εξήγησε.
“Με πείσμωσε, αλλά αν υπήρχαν τέτοιες συνεχόμενες συμπεριφορές στη ζωή μου μπορεί και να τα παρατούσα. Είχα ωραίες συνεργασίες και μου αρέσει να μιλάω γι’ αυτές παρά για τα κακώς κείμενα. Αν είναι μια κακή συνεργασία στις δέκα, αυτή τη μία την αφήνεις πίσω”, υπογράμμισε.
Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε και για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για την οποία διευκρίνισε ότι:  “Δεν την συγκαταλέγω στις κακές μου συνεργασίες. Δεν υποτιμώ τις γυναίκες που μίλησαν, σίγουρα έχουν τους λόγους τους για όσα είπαν.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ