Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: Αισθάνομαι περίεργα που με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης

Μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχει κληθεί ο Σπύρος Μπιμπίλας. Μιλώντας σχετικά στην εκπομπή “Στούντιο 4” τόνισε ότι δεν ρωτήθηκε για να κληθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης.

“Είχα μπει ως μάρτυρας υπεράσπισης  χωρίς να ερωτηθώ. Εγώ θα πάω στο δικαστήριο και αυτά που πρέπει να πω θα τα πω. Δεν λέει η κλήση επάνω τι μάρτυρας είμαι. Όταν είχα πρωτοπάει στον εισαγγελέα ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ αν ήθελα να πάω…” είπε, ενώ στην επισήμανση των παρουσιαστών ότι ζήτησε ο ίδιος ο κατηγορούμενος να είναι μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Μπιμπίλας, αυτός τόνισε: “Όμως, έπρεπε να ερωτηθώ αν θα ήθελα να πάω. Τώρα δεν έχω δικαίωμα εκ του νόμου να αρνηθώ και ασφαλώς θα πάω”.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, αναφερόμενος στα αισθήματά του για το γεγονός ότι κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη, σημείωσε ότι “αισθάνομαι μεγάλη αμηχανία, αισθάνομαι πολύ μεγάλη θλίψη μέσα μου για όλα όσα έχουν συμβεί αλλά θα λειτουργήσω με βάση τη συνείδησή μου όπως πάντα”, ενώ διευκρίνισε ότι τού έκανε εντύπωση το γεγονός ότι τον έβαλε μάρτυρα υπεράσπισης: “Μου προκαλεί αισθήματα περίεργα μέσα μου” είπε ο κ. Μπιμπίλας.

Υπενθυμίζεται πως ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε στο “Πρωινό” στις 23 Δεκεμβρίου ότι έχει δεχθεί κλήση για να παραστεί στο δικαστήριο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Χθες έλαβα την κλήση για να παραστώ ως μάρτυρας στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Όταν με κάλεσαν εκεί έμαθα ότι ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης του Πέτρου, δεν το γνώριζα, όμως εγώ είπα πως θα πω αυτά που ξέρω. Τους είπα να μη με χαρακτηρίσουν ως μάρτυρα υπεράσπισης. Με χαρακτήρισαν μάρτυρα αληθείας. Ό,τι με ρωτήσουν θα το πω», είχε πει τότε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ