Θεσσαλονίκη: Τι αναφέρει το υπόμνημα της γυναίκας που κατήγγειλε ο γυμναστής

Στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής διαβιβάστηκε από τον Εισαγγελέα, το τρισέλιδο υπόμνημα της 50χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των καταγγελιών του γυμναστή που αυτοκτόνησε στη Θεσσαλονίκη. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των εμπλεκομένων. 

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός γυμναστής που έβαλε τέλος στη ζωή του, στα σημειώματα που άφησε τονίζει πως η 50χρονη συνέβαλε στην τραγική του απόφαση.  Επίσης την κατονόμασε ως τη γυναίκα που είναι στο κέντρο καταγγελιών που έχει στο στόχαστρο επιφανείς Θεσσαλονικείς.

Η 5οχρονη γυναίκα έχει καταθέσει απολογητικό υπόμνημα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και ζητά την άρση του τηλεφωνικού και του τραπεζικού της απορρήτου προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση και, όπως λέει, να αποδειχθεί η αθωότητά της. Η ίδια κατηγορεί τον γυμναστή για απειλές και κατακλυσμό από μηνύματα και τηλεφωνήματα.

«Λίγες ημέρες πριν από την αυτοχειρία του ανθρώπου αυτού, τα μηνύματα αυτά άρχισαν να προσλαμβάνουν άλλες διαστάσεις, απειλητικές και εκβιαστικές. Μου ανέθεσε να καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει αν την παρενοχλεί. Η εντολέας μου ήταν φοβισμένη μέχρι εκεί που δεν πηγαίνει» δήλωσε ο δικηγόρος της 50χρονης. Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον της 5οχρονης, ο γυμναστής το τελευταίο διάστημα είχε γίνει ιδιαίτερα πιεστικός και της έστελνε απειλητικά μηνύματα είτε μέσω τηλεφώνου είτε διαδικτυακά.

γυμναστής Παπαναούμ

Στο υπόμνημα και το ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας του γυμναστή

Στο υπόμνημα που έχει καταθέσει η 5οχρονη περιλαμβάνεται και το ιδιόχειρο σημείωμα αυτοκτονίας, που φέρεται να γράψει ο γνωστός προπονητής από τη Θεσσαλονίκη, έναν χρόνο πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Το σημείωμα είναι γραμμένο πίσω από πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Συγγνώμη σε όσους με αγαπάνε και που πλήγωσα με την πράξη μου. Δεν φταίει κανείς. Η χρήση φαρμάκων με οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Αν με αγαπάτε θέλω να προσευχηθείτε για την ψυχή μου. Συγγνώμη πάτερ, ο αχάριστος γιος σου. Συγγνώμη Θεέ μου» γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα.

Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν και οι πρώτοι μάρτυρες για την υπόθεση, οι οποίοι σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 δεν ανήκουν στο στενό περιβάλλον του 50χρονου γυμναστή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ