Θεσσαλονίκη: Θρήνος στην κηδεία του πρώην αστυνομικού και του 15χρονου γιου του που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία του 54χρονου πρώην αστυνομικού Βαγγέλη Μπουρνάζη και του 15χρονου γιου του, Παναγιώτη, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τραγωδία στα Τέμπη: Στον ανακριτή και ο σταθμάρχης της επόμενης βάρδιας

Η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και συμμαθητές του 15χρονου παρέστησαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να πουν το τελευταίο «αντίο» στον πατέρα και τον γιο του, που «έφυγαν» τόσο πρόωρα και άδικα στο δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Νωρίτερα, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, με την ταφή να πραγματοποιείται στα κοιμητήρια του Ευόσμου.

Τέμπη: «Μπαμπά, είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω» – Ανατριχιάζουν τα λόγια πατέρα που ο γιος του σώθηκε

Υπενθυμίζεται πως, ο 54χρονος μαζί με τον ανήλικο γιο του επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, καθώς ο πρώην αστυνομικός είχε καημό να δει την εγγονή του, την τριών μηνών κορούλα του μεγάλου του γιου. Η οικογένεια έχει ζήσει πολλές τραγωδίες, καθώς μόλις πριν από δύο χρόνια ο πρώην αστυνομικός είχε χάσει την σύζυγό του από καρκίνο.

Από την πλευρά του, όπως αναφέρει το thesstoday, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς, δήλωσε «εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του μαθητή που έχασε την ζωή του, αλλά και όλων των θυμάτων.  Πρέπει εδώ και τώρα να υπάρξουν ειδικοί ψυχολόγοι μέσα στο σχολείο του μαθητή, για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους να βρεθούν την επόμενη μέρα ξανά στο σχολείο.  Θέλουμε να μην μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο για αυτό το έγκλημα που έγινε στα Τέμπη, τα παιδιά μας θέλουμε να μεταφέρονται με ασφάλεια σε εκδρομές τους».

Τέμπη: Η ένδειξη για υπερκατανάλωση ρεύματος στη γραμμή καθόδου λίγο πριν από το δυστύχημα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ