Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται το θρίλερ με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε στα σκουπίδια – Πού στρέφονται οι έρευνες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό πριν από λίγες ημέρες στο Νεκροταφείο της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι σήμερα, παραμένουν άκαρπες οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ανηλίκων της ΓΑΔΘ για τον εντοπισμό της μητέρας ή όποιου άλλου προσώπου πέταξε το νεογέννητο αγοράκι στα σκουπίδια, εντός του Κοιμητηρίου.

Στο μικροσκόπιο βρέθηκαν οι μαρτυρίες κατοίκων και υπαλλήλων του νεκροταφείου, καθώς και βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Ωστόσο, δεν φαίνεται ακόμα να έχουν οδηγήσει τις διωκτικές Αρχές στα ίχνη του δράστη. Χωρίς αποτέλεσμα ήταν και οι έρευνες των αστυνομικών στον γειτονικό καταυλισμό Ρομά στη Θέρμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Thesstoday.gr, το νεκρό βρέφος φέρει χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ήταν ασιατικής καταγωγής, με τις έρευνες πλέον να στρέφονται σε πρόσφυγες και μετανάστες που ζουν στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης.

Σημειώνεται ότι το βρέφος βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο, ενώ ο εγκέφαλός του, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα όργανα, παρουσίαζε εικόνα μερικής αποσύνθεσης, όπως προέκυψε από την νεκροτομή. Αυτό οδηγεί τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων στην εκτίμηση πώς το πρόωρο αγοράκι όχι μόνο γεννήθηκε νεκρό, αλλά πως ο θάνατος του προσδιορίζεται αρκετές ημέρες πριν εντοπιστεί δίπλα στον κάδο απορριμμάτων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η σορός φέρει στοιχεία διατήρησης σε δοχείο με φορμόλη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική υπηρεσία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ