Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας για τη δωρεά των οργάνων – «Ήταν επιθυμία του κοριτσιού μας»

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του με υπόμνημα ο 26χρονος οδηγός που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε την 21χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε στον ΑΝΤ1 και συγκλονίζει με τα λόγια του.

Θεσσαλονίκη: «Ήθελα να κατέβω και μου έλεγε μην ανησυχείς» – Τι είπε η 19χρονη για τον οδηγό μετά την παράσυρση της φοιτήτριας

«Δεν είναι ώρα για να δώσω εξηγήσεις, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια» φέρεται να είπε ο 26χρονος στην απολογία του. Η 19χρονη συνοδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. «Του ζήτησα να κατέβω από το αυτοκίνητο και να γυρίσουμε πίσω. Εκείνος μου έπιασε το χέρι και μου είπε ‘μην ανησυχείς, θα το τακτοποιήσω εγώ’», είπε η συνοδηγός.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε στον ΑΝΤ1, μετά την απόφαση της οικογένειας να δωρίσει τα όργανα της 21χρονης. «Ήταν επιθυμία του κοριτσιού μας. Δηλαδή μέσα από αόριστες συζητήσεις είχε εκφραστεί γι’ αυτό το πράγμα», τονίζει αρχικά.

Θεσσαλονίκη: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» λέει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας

Στην επισήμανση ότι οι γονείς έχουν δείξει μεγαλείο ψυχής, ο ίδιος απάντησε με σπασμένη φωνή: «Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι, πραγματικά, γιατί ακούω που το λέτε και το ξαναλέτε, αλλά δεν νομίζω ότι κάνω κάτι. Πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή. Δύο πράγματα με ανακουφίζουν. Το ένα είναι αυτό και το άλλο η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου και τώρα και πριν απ’ αυτό το γεγονός. Ένα καταπληκτικό παιδί, όπως σας το λέω. Και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του. Όλος ο κόσμος το λέει. Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει».

Η κηδεία της άτυχης φοιτήτριας θα γίνει τα επόμενα 24ωρα στα Χανιά.

Θεσσαλονίκη: Η σπαρακτική μαντινάδα της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας – «Δεν σου λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ