Θεσσαλονίκη: «Ήθελα να κατέβω και μου έλεγε μην ανησυχείς» – Τι είπε η 19χρονη για τον οδηγό μετά την παράσυρση της φοιτήτριας

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν εισαγγελέας και ανακριτής στον 26χρονο οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την φοιτήτρια από τα Χανιά, στην περιοχή της Καμάρας, στη Θεσσαλονίκη. Η 19χρονη συνεπιβάτιδά του αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 26χρονος οδηγός – Ελεύθερη με όρους η 19χρονη συνοδηγός

Κατά τη διάρκεια της σημερινής απολογίας του στον ανακριτή, ο 26χρονος είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι «δεν είναι ώρα, να δώσω εξηγήσεις. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια».

Ωστόσο, σύμφωνα με το thesstoday.gr, η 19χρονη που επέβαινε στο αυτοκίνητο μαζί του, φέρεται να είπε στην απολογία της ότι η ίδια έλεγε στον 26χρονο να σταματήσει το όχημα για να κατέβει, και αυτός της χάιδευε το χέρι, προσπαθώντας να την καθησυχάσει, και της έλεγε να μην ανησυχεί.

Θεσσαλονίκη: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» λέει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος αλβανικής καταγωγής, στην αρχική του κατάθεση στην αστυνομία υποστήριξε πώς δεν έτρεχε, ισχυριζόμενος ότι έφυγε μετά το τροχαίο γιατί δεν είχε νόμιμα έγραφα παραμονής στη χώρα. Πρόσθεσε πως αν η 21χρονη δεν «είχε επιχειρήσει να περάσει την οδό Εγνατία σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση τίποτα δεν είχε συμβεί».

Η οικογένεια θα δωρίσει τα όργανα της Εμμανουέλας

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της ατυχής φοιτήτριας από τα Χανιά, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του παιδιού της, καθώς όπως είπε η μητέρα της, «η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα και φεύγοντας ήθελε να κάνει το δικό της θαύμα, να χαρίσει ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ