Θεσσαλονίκη: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό» λέει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας

Θρήνος για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη, που νοσηλευόταν σε ΜΕΘ στο νοσοκομείου Παπαγεωργίου με βαριά τραύματα, καθώς τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στην Εγνατία την παρέσυρε με αυτοκίνητο και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, ένας 26χρονος.

Θεσσαλονίκη: Η σπαρακτική μαντινάδα της μητέρας της 21χρονης φοιτήτριας – «Δεν σου λέω αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

Οι γονείς της Εμμανουέλας, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της,  προκειμένου μέσα από τον άδικο χαμό του παιδιού τους, να δοθεί ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας μαρτυρούν τον πόνο και την οργή του. Η κόρη του έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά το τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καμάρα, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Ο πατέρας της 21χρονης μίλησε στον Alpha και αρκέστηκε να πει: «Ένας ασυνείδητος οδηγός έκανε το παιδί μου άγγελο στον ουρανό».

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Δωρίζει τα όργανά της η οικογένεια

Νωρίτερα είχε κάνει μια σπαρακτική ανάρτηση η γυναίκα του. Είχε αποχαιρετήσει την κόρη της με μια μαντινάδα που ραγίζει καρδιές. Έγραψε η μητέρα της 21χρονης:

«Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου; μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου… Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος…»

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η 21χρονη φοιτήτρια – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την παράσυρση

.. δε σου λέω αντίο αγάπη μου αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω .. και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω

Νωρίτερα, μιλώντας στο ThessToday.gr έστειλε ένα σπαρακτικό μήνυμα: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμη ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

H 21χρονη, το βράδυ της Δευτέρας ήταν στα Χανιά και είχε πάρει την τελευταία πτήση για Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης η κοπέλα κατευθυνόμενη προς το σπίτι φίλων της, διέσχισε την οδό Εγνατία όταν την παρέσυρε το αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο Αλβανό.

Η κηδεία της νεαρής φοιτήτριας η οποία σπούδαζε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ, αναμένεται να γίνει στον τόπο καταγωγής της, στα Χανιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ