Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή άνδρας για υπόθεση revenge porn

Στη φυλακή για υπόθεση υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας οδηγείται άνδρας, μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε κάθειρξη 6 ετών και 3 μηνών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, θύμα του υπήρξε γυναίκα, η οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση μαζί του κι όταν ο κατηγορούμενος διαπίστωσε ότι εξακολουθεί να διατηρεί επαφές με τον σύζυγό της, έστειλε -μέσω δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης- υλικό από προσωπικές τους στιγμές στα ανήλικα παιδιά της.

Το υλικό αυτό φέρεται να κατέληξε και σε φίλους των παιδιών, ενώ αργότερα «ανέβηκε» και σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε το 2016 σε περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, με τον κατηγορούμενο να παραπέμπεται σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βαθμό κακουργήματος και εκβίαση, επειδή ζητούσε να του επιτρέψει χρηματικό ποσό 200 ευρώ.

«Δεν ξέρω γιατί βρίσκομαι στο εδώλιο του δικαστηρίου» είπε ο κατηγορούμενος, ηλικίας 45-50 ετών, αποδίδοντας την ενέργειά του στη μέθη.

Υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, οι δικαστές τον έκριναν ένοχο και για τις δύο παραπάνω πράξεις  αποφασίζοντας να μην υπάρξει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής και κατά συνέπεια ο άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ