Θεσσαλονίκη: Σε “ρινγκ” μετατράπηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ – Οδηγός καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του – ΦΩΤΟ

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Νικόπολη το βράδυ της Δευτέρας. Οδηγός λεωφορείου καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από επιβάτη, κατά τη διάρκεια του δρομολογίου της γραμμής 34, στη Θεσσαλονίκη.  

Το δρομολόγιο ξεκίνησε από την Άνω Ηλιούπολη. Στην πρώτη στάση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο οδηγός στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, ένας επιβάτης που φαινόταν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ ξεκίνησε να τραγουδά.

Ο οδηγός του ζήτησε να σταματήσει ή να μεταφερθεί προς τα πίσω στο όχημα, ώστε να μην τον ενοχλεί. Τότε, ο επιβάτης αντέδρασε και ξεκίνησε να χτυπά το προστατευτικό πλέξιγκλας, επιχειρώντας να περάσει στη θέση του οδηγού, ώστε να τον χτυπήσει.

Δείτε φωτογραφίες από τα σημάδια που φέρει ο οδηγός στο σώμα του:

Θεσσαλονίκη - οδηγός ΟΑΣΘ

“Ήταν σουρωμένος, τραγουδούσε, του είπα ότι με ενοχλεί και να πάει προς τα πίσω. Παρεξηγήθηκε και ζητούσε τον λόγο. Σηκώθηκε επιθετικά προς το μέρος μου” περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ο οδηγός, όπως αναφέρει το rthess.gr.

Θεσσαλονίκη - οδηγός ΟΑΣΘ

Το επεισόδιο συνεχίστηκε με ανταλλαγή χτυπημάτων και το λεωφορείο μετατράπηκε σε ρίνγκ, ενώ οι επιβάτες κατέβηκαν έντρομοι. Όπως υποστηρίζει ο οδηγός, έπειτα από μισή ώρα έφτασε η αστυνομία και τα πνεύματα ηρέμησαν.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ