Survivor: Στα πατώματα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Έντονες συγκινήσεις και κλάματα πριν από το αγώνισμα

Στο αποψινό επεισόδιο στο Survivor Μαχητές και Διάσημοι πέφτουν στον στίβο μάχης για να νικήσουν στο αγώνισμα επικοινωνίας. Πριν από την δυναμική αναμέτρησή τους, οι παίκτες και των δύο ομάδων συγκινούνται στην ιδέα ότι μπορεί να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι από την Κόκκινη ομάδα ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης, ενώ από την Μπλε, η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράζεται τις σκέψεις της όσον αφορά στην απόφαση της Σοφιάννας Αβραμάκη να βγάλει στον “τάκο” την Στέλλα Ανδρεάδου. “Έπρεπε να δώσει τον Σπύρο Μαρτίκα στρατηγικά, για να μπορεί να φύγει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ” λέει χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι.

Στο τέλος του αποσπάσματος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φαίνεται να καταρρέει, με μια παίκτρια της αντίπαλης ομάδας να βρίσκεται κοντά του στο ξέσπασμά του. Ωστόσο, δεν διευκρινίζεται στο τρέιλερ τι έχει συμβεί, το οποίο και τον έκανε να αντιδράσει έτσι.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο στο Survivor

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ