Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 45χρονος που δολοφόνησε τον φίλο του έξω από βενζινάδικο

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον 50χρονο φίλο του έξω από βενζινάδικο, στην περιοχή της Ανάληψης στην Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια ο 45χρονος που πυροβόλησε τον φίλο του έξω από βενζινάδικο – Τι δήλωσε ο δικηγόρος του

Χθες, Τρίτη 18 Ιουλίου, ο δικηγόρος του ζήτησε αναβολή, προκειμένου να ετοιμάσουν μαζί με τον πελάτη του την απολογία. Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τον τελευταίο καιρό δεχόταν απειλές από το θύμα, εξαιτίας οικονομικών διαφορών, ισχυριζόμενος ότι δεν είχε την πρόθεση να τον σκοτώσει, ότι το θύμα τον απείλησε για τη ζωή του και του επιτέθηκε και ότι προμηθεύτηκε το όπλο, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα, για λόγους προστασίας.

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 45χρονος Αλβανός για την άγρια δολοφονία έξω από βενζινάδικο

Το έγκλημα τελέστηκε το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ, ένα 24ωρο αργότερα, ο 45χρονος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, παραδόθηκε αυτοβούλως στην Αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ