Σάκης Ρουβάς: Κάνει βίντεο στο TikTok με την κόρη του Αναστασία

Η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, έχει μεγαλώσει και πλέον κάνει TikTok βίντεο με τον μπαμπά της. Η 14χρονη πριν από λίγες ώρες ανέβασε ένα βιντεάκι με τον πατέρα της, το οποίο έχει γίνει ήδη viral. Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά, τον Αλέξανδρο που είναι 12 ετών, την 10χρονη Αριάδνη και τον 7χρονο Απόλλωνα.

Η Αναστασία, όπως όλα τα παιδιά της γενιάς της, αγαπά την πλατφόρμα του TikTok. Η 14χρονη ανεβάζει συχνά βίντεο στο προφίλ της, από τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Η Αναστασία έχει περίπου 30 χιλιάδες ακολούθους, με τα βίντεό της να συγκεντρώνουν πάνω από 100 χιλιάδες προβολές το καθένα, ενώ πολλοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης τονίζουν στα σχόλια πως είναι ένας τέλειος συνδυασμός της μαμάς και του μπαμπά της.

@anastasia.rvs #foryoupage #fy #fyp ♬ original sound – 𝐶𝑎𝑝𝑥𝑣𝑠𝑝 🌙

@anastasia.rvswe dont speak the same language♬ original sound – anastasia🌟

Στο πιο πρόσφατο βίντεό της, κάνει την εμφάνισή του και ο Σάκης Ρουβάς. Στο 9 δευτερολέπτων βίντεο, τους βλέπουμε αγκαλιασμένους να τραγουδούν με θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας κοντά 3 εκατομμύρια προβολές και περίπου 400 χιλιάδες like.

@anastasia.rvs♬ Remember the rain by 21st Century – bluecat

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ