Θεσσαλονίκη: Οι γονείς του Άλκη Καμπανού στο σημείο της δολοφονίας του – ΦΩΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Αθλητική Ημερίδα του τμήματος της Άρσης Βαρών του ΑΣ Άρης που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών «Lift for life». Ξεχωριστό νόημα στην εκδήλωση έδωσε η παρουσία των γονιών του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, Μελίνας Κακουλίδου και Αριστείδη Καμπανού.

Η πιο έντονη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή της ημέρας ήταν εκείνη της απότισης φόρου τιμής στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου.

Για άλλη μια φορά ήρθαν στο μυαλό των παρευρισκομένων οι τόσο βαθιά χαραγμένες στη ψυχή σχετικές εικόνες από το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου του 2022.

Όπως αναφέρει ο ΑΣ Άρης για την Ημερίδα:

«Τόσο η συμμετοχή των αρχάριων και νεοεισερχόμενων αθλητών, όσο και εκείνη των ήδη ευρισκόμενων σε υψηλό επίπεδο και διεθνών με την Εθνική ομάδα, για τους οποίους η διοργάνωση αποτέλεσε ένα δυνατό test event, ενίσχυσαν το επίπεδο, το κύρος και τη γενικότερη επιτυχία της διοργάνωσης.

Μιας διοργάνωσης που φιλοξένησε πλήθος αθλητικών συλλόγων από την Αθήνα, τα Χανιά, άλλες πόλεις της περιφέρειας και φυσικά από ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη.

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα της Άρσης Βαρών αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν πρώτα από όλα την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την παροχή υλικού και την τριετή ένταξη της διοργάνωσης στο καλεντάρι της.

Τον Γεώργιο Καρυπίδη, υπάλληλο της Ε.Ο.Α.Β. Και τον Ιωάννη Καρυπίδη που χωρίς την υπέρβαση τους δεν θα είχε πραγματοποιηθεί ο αγώνας. Τον υπεύθυνο διαιτησίας Αναστάσιο Κασμέρη και ακολούθως τη Χαρίκλεια Καστρίτση, τη Σοφία Παπαποστόλου, τον Φώτη Γιαγκιόζη, τον Πασχάλη Δεμερτζή και τον Αθανάσιο Μπέκα για τον εθελοντισμό τους.

Το μέλος της διοίκησης Α.Ο. Π.Α.Ο. Κυριακή Γαλάνη και τον προπονητή Κωνσταντίνο Σαλπιγγίδη για τη συνεχή στήριξη , τον προπονητή του τμήματος άρσης βαρών του ΠΑΟΚ, Παύλο Σαλτσίδη, και την επί σειρά ετών αθλήτρια της Εθνικής και νυν προπονήτρια Α.Σ. Άθλος Ελένη Κουρτελίδου και την προπονήτρια του «Ευ Αγωνίζεσθαι», Αναστασία Ακτίπη.

Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ και στην ομάδα του Παναθηναϊκού που από την αρχή αγκάλιασε την προσπάθεια και στάθηκε αρωγός σε ό,τι χρειάστηκε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ