Θεσσαλονίκη: «Με πλάκωσαν πέτρες στο κεφάλι και στο σώμα» λέει η 19χρονη που έπεσε σε τρύπα 3 μέτρων

Στο νοσοκομείο παραμένει η 19χρονη που έπεσε μαζί με τον συνομήλικο φίλο της σε τρύπα τριών μέτρων, στο Μπιτ Παζάρ, το βράδυ του Σαββάτου, στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή κοπέλα μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε όσα έζησε το επίμαχο βράδυ.

«Απλά περπατούσαμε και το έδαφος υποχώρησε… και πέσαμε. Με πλάκωσαν πέτρες στο κεφάλι και το σώμα. Το παιδί προσπαθούσε να με συνεφέρει, γιατί έχασα τις αισθήσεις μου όταν έπεσα. Κρεμόταν ένας τοίχος από πάνω μας και θα έπεφτε στα κεφάλια μας… Μας έφερε μία σκάλα ένας μαγαζάτορας… από τον φόβο και την αδρεναλίνη, παρότι είχα σπασμένο πόδι κατάφερα να ανέβω. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο νοσοκομείο. Ήταν πολύ τρομακτική εμπειρία. Ψυχολογικά δεν είμαι καλά… Κλαίω και δεν είμαι καλά. Θα κινηθούμε νομικά κατά παντός υπευθύνου», όπως αναφέρει.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα που φέρει κατάγματα και σπασμένο πόδι, δηλώνει την πρόθεση της να κινηθεί δικαστικά. Ο τραυματισμός των δύο νεαρών φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της ασφάλειας των κτηριακών εγκαταστάσεων στο Μπιτ Παζάρ.

Την ιδία στιγμή, έχει διαταχθεί από την εισαγγελία προκαταρκτική εξέταση για το ατύχημα και τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ