Θεσσαλονίκη: Κατάληψη στο σχολείο μετά το περιστατικό με μαθητή που δεν είχε κάνει self test

Υπό κατάληψη τελεί το σχολείο στη Θεσσαλονίκη στο οποίο ο διευθυντής δεν άφησε μαθητή να μπει στο μάθημα επειδή δεν είχε κάνει το self test. Η μητέρα του δε, υπέβαλε μήνυση ενάντια στη διοίκηση του Λυκείου. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι “τα self test είναι αναξιόπιστα” αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο αναγράφεται στις οδηγίες.

«Βάσει του νόμου Α/120 του Συντάγματος, δεν είναι υποχρεωμένος να υποστεί καμία ιατρική πράξη χωρίς τη συναίνεσή του», ανέφερε.

Η ίδια υπέβαλε «μήνυση κατά της διοίκησης του σχολείου και κατά παντός υπευθύνου γιατί δεν μπορεί ένας μαθητής να μένει εκτός σχολείου και να κινδυνεύει να μείνει από απουσίες», μετά την άρνηση της διεύθυνσης να του επιτρέψει να παρακολουθήσει το μάθημά του επειδή δεν είχε υποβληθεί σε self test.

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα self test αντικρούονται με τα ιατρικά κέντρα», υποστήριξε η μητέρα και συμπλήρωσε πως «δεν ξέρουμε τι ουσίες έχουν μέσα τα self test ούτε πώς μπορούν να λειτουργήσουν στον οργανισμό κάθε παιδιού». Μάλιστα, είπε πως η ίδια έχει νοσήσει από κορονοϊό, με όλα τα συμπτώματα και «το έχω αντιμετωπίσει με σωστή αγωγή που μου υπέδειξε γιατρός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ