Θεσσαλονίκη: Ήθελε να πυροβολήσει τον σκύλο που του επιτέθηκε αλλά πέτυχε τον φίλο του

Συνελήφθη άμεσα έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δέλτα, απογευματινές ώρες της Παρασκευής στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη ένας 54χρονος, ο οποίος ενέχεται σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο συλληφθείς μετέβη σε πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων στο Καλοχώρι, ιδιοκτησίας 42χρονου αλλοδαπού – φιλικού του προσώπου και πυροβόλησε σε βάρος του με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 54χρονος είχε ως στόχο τον σκύλο του 42χρονου, καθώς νωρίτερα του επιτέθηκε. O 42χρονος μπήκε μπροστά από το όπλο με συνέπεια να τραυματιστεί αυτός.

Στη συνέχεια ο 54χρονος μετέφερε τον 42χρονο σε Κέντρο Υγείας και αποχώρησε, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται.

Το  κυνηγετικό όπλο που βρισκόταν σε άλλη πρόχειρη εγκατάσταση αιγοπροβάτων ιδιοκτησίας του συλληφθέντα παραδόθηκε από τον ίδιο και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ