Παντελής Καναράκης: Η απάντηση στην Βίκυ Κάβουρα και η αποκάλυψη για τον θαυμαστή που τον είχε τρομάξει

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Παντελής Καναράκης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε στις δηλώσεις που είχε κάνει η Βίκυ Κάβουρα, μετά την ξαφνική αποχώρησή της από την παράσταση που θα συμμετείχε μαζί του.

«Περνώντας τα χρόνια και καθώς έρχεται και το γήρας ένα από τα καλά είναι ότι ο καθένας έχει χαράξει την πορεία του. Ο κόσμος καταλαβαίνει ή ξέρει τι να περιμένει από σένα. Επειδή όλα αυτά τα χρόνια είναι θέση μου να μη σχολιάζω δηλώσεις κανενός ακόμα και όταν αναφέρονται στο πρόσωπό μου, όπως δεν μίλησα δεν μιλάω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ό,τι θέλει, αληθές ή ψευδές. Έχω διαλέξει μια θέση και το υπερασπίζομαι. Αισθάνομαι καλά, μη δηλώνοντας τίποτα. Δεν καταπιέζομαι στη ζωή μου…» είπε ο Παντελής Καναράκης.

Ο Παντελής Καναράκης πέρασε και από το εξομολογητήριο του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Εκεί αναφέρθηκε και στον επίμονο θαυμαστή, που τον είχε τρομάξει.

«Είχα μιλήσει και με τις Αρχές γιατί ήταν δύσκολη η κατάσταση. Μου φάνηκε κι ένα άτομο που δεν είχε σώας τα φρένας. Ήταν πολύ ενοχλητικό. Είχε βρει τηλέφωνο και με μηνύματα λατρευτικά κι απειλητικά. Είχε βρει και την περιοχή που μένω» είπε ο Παντελής Καναράκης.

«Είχα τρομοκρατηθεί. Είναι ελεγχόμενη κατάσταση γιατί δεν έχει σταματήσει τόσα χρόνια. Ανά διαστήματα υπάρχουν ενοχλήσεις αλλά δεν είναι να πας στο δικαστήριο. Τρομάζεις, έχει το κινητό μου. Με συμβούλευσαν να μην σβήσω τα μηνύματά του για να υπάρχει ένας έλεγχος. Πλέον θα με ενοχλήσει μια δυο φορές το χρόνο» σημείωσε ο Παντελής Καναράκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ