Θεσσαλονίκη: «Γιατί σκότωσα την μητέρα μου» – Τι έγραψε στο ιδιόχειρο σημείωμα ο 34χρονος – ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χαλκηδόνας στην Θεσσαλονίκη η άγρια δολοφονία 71χρονης από τον 34χρονο γιο της με τις αστυνομικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή, μέσα σε Ι.Χ σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα. Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν τον δράστη της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του 34χρονου μητροκτόνου αλλά δεν ήταν κανείς εκεί. Ωστόσο, οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο στο όνομά του και έτσι βρήκαν το σπίτι του. Εκεί, εντοπίστηκε ένα όπλο αλλά κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ο 34χρονος ομολογούσε την πράξη του.

 

Τι έγραφε στο σημείωμα

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το περιεχόμενο του ιδιόχειρου σημειώματος που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, στο οποίο ομολογεί και εξηγεί γιατί προέβη στη δολοφονία της μητέρας του.

Σύμφωνα με το Mega, ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς την μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα.

Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να πυροβολήσει την μητέρα του θανάσιμα, καθώς ένιωσε αποτροπιασμό όταν συνειδητοποίησε την πράξη του βλέποντας το πτώμα της μητέρας του.

Εξηγεί, ωστόσο, στο σημείωμα πως προχώρησε στην ενέργεια αυτή, επειδή η 71χρονη μητέρα του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ αναφέρει επίσης ότι στο παρελθόν είχαν χάσει την ζωή τους στενά συγγενικά πρόσωπα.

Φόβοι για αυτοκτονία του δράστη

Οι αστυνομικοί αναλύοντας το σημείωμα αλλά και το προφίλ του δράστη, φοβούνται πως πιθανότατα ο ίδιος προβεί στην απονενοημένη πράξη. Σημειώνεται πως ο 34χρονος αναζητείται ακόμη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ