Θεσσαλονίκη: Για ηθική αυτουργία σε αρπαγή κατηγορείται η 26χρονη που είχε καταγγείλει τον βιασμό της σε πάρτι

Κατηγορούμενη για ηθική αυτουργία σε αρπαγή είναι η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου πάρτι το 2022. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είχε απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη και έκλεισε με βούλευμα του αρμόδιου Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο απήλλαξε το εμπλεκόμενο πρόσωπο.

Η 26χρονη, σήμερα, γυναίκα κατέστη κατηγορούμενη – μαζί με τέσσερα ακόμη άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και ο τότε εργοδότης της – έπειτα από μήνυση για αρπαγή και ξυλοδαρμό, που είχε υποβάλει ο φερόμενος ως διοργανωτής του επίμαχου πάρτι. Το κατηγορητήριο περιλαμβάνει εκτός από την πράξη της αρπαγής σε βαθμό κακουργήματος, αδικήματα όπως σωματικές βλάβες και εξύβριση.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, η καταγγελλόμενη αρπαγή είχε γίνει μετά την έναρξη της ποινικής έρευνας για την κύρια καταγγελία περί βιασμού. Ύστερα από αστυνομική έρευνα η νέα δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Τα πέντε κατηγορούμενα πρόσωπα παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στον 6η τακτική ανακρίτρια και πήραν ρητή προθεσμία.

Στην ανακρίτρια εμφανίστηκε και η 26χρονη, συνοδευόμενη από τον συνήγορό της, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ