Δολοφονία Κατσουρή: Ελεύθερος με όρους ο 35χρονος Έλληνας για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας, αφέθηκε, μετά την απολογία του για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο 35χρονος Έλληνας οπαδός.

Της Άννας Κανδύλη 

Τα αδικήματα που του αποδίδονται είναι: της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Γενετικό υλικό του συγκεκριμένου κατηγορούμενου εντοπίστηκε σε μαχαίρι που βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσουρή, που τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Σύμφωνα, όμως, με πληροφορίες η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου, που αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στην ανθρωποκτονία του 29χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος οπαδός κρατείται για άλλη υπόθεση επεισοδίων στο Βόλο το 2017, καθώς έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 12 μηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ