Θεσσαλονίκη: Εξετάζονται κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο όχημα του 23χρονου – Ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο άτομα

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί την Πέμπτη ο 23χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο 23χρονος με πλούσιο παρελθόν στην οπαδική βία, προσήχθη το βράδυ της Τρίτης στην Ασφάλεια μαζί με δύο ακόμη άτομα, και προέκυψε ότι επέβαινε σε ένα από τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Μάλιστα τον αναγνώρισε ένας 18χρονος που ήταν στην παρέα των παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο όχημα του 23χρονου βρέθηκαν κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Επίσης βρέθηκε και το μαχαίρι με την κυρτή λάμα που μοιάζει με δρεπάνι. Οι αρχές εξετάζουν το μαχαίρι για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν πάνω του αποτυπώματα του 23χρονου.

Θεσσαλονίκη: Μαρτυρία για την δολοφονική επίθεση

Δύο άτομα που επέβαιναν σε όχημα το οποίο ήταν πίσω από εκείνα των δραστών της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 19χρονο Άλκη, μετέβησαν αυτοβούλως στην Ασφάλεια και κατέθεσαν όλα όσα είδαν, καθώς η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια τους.

Ταυτοποιήθηκαν ακόμη δύο άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμη ατόμων και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ