Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν και τη βίαιη δράση του 23χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του Άλκη

Γνώριμος των Αρχών είναι ο 23χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία, οπαδό του ΠΑΟΚ με παρελθόν στην οπαδική βία. Είχε προσαχθεί χθες το βράδυ από τις Αρχές, ενώ τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 23χρονος συμμετείχε στα επεισόδια που σημειώθηκαν στον Βόλο το 2017 ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Θεσσαλονίκη: Ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη είχε χτυπήσει το 2019 με τον ίδιο τρόπο

Ο 23χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη ήταν πρωταγωνιστής σε οπαδικό επεισόδιο που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2019, όπως είχε γράψει νωρίτερα το enikos.gr. Η επίθεση είχε γίνει σχεδόν στο ίδιο ακριβώς σημείο, πολύ κοντά στο γήπεδο του Άρη, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ραζή, στη στάση του ΟΑΣΘ «Στροφή Πανοράματος». Ελάχιστα μόλις μέτρα μακριά από τη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον αδικοχαμένο Άλκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου του 2019 περίπου στις 16.00. Μία ομάδα τεσσάρων ατόμων, μέσα στην οποία κατηγορείται ότι εμπλεκόταν ο 23χρονος, επιτέθηκε σε έναν νεαρό. Στη συνέχεια ομάδα ατόμων που αντιλήφθηκε το περιστατικό κυνήγησε τους τέσσερις που ξεκίνησαν το επεισόδιο με ρόπαλα και αιχμηρά αντικείμενα τραυματίζοντας έναν εξ αυτών.

Το άτομο που τραυματίστηκε κατά τη συμπλοκή στη συνέχεια συνελήφθη αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο του 2019 ταυτοποιήθηκαν πέντε άτομα ως εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή, δύο Έλληνες και τρεις Αλβανοί, μεταξύ αυτών και ο 23χρονος σήμερα συλληφθείς, φερόμενος ως δράστης της δολοφονικής επίθεσης.

Ο 23χρονος έχει παραπεμφθεί σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση οπαδικής βίας, η οποία εκκρεμεί.

δολοφονία Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη ήταν στα επεισόδια του τελικού της ντροπής στον Βόλο

Ο 23χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του Άλκη συμμετείχε στα επεισόδια που σημειώθηκε στον Βόλο το 2017 ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ πριν από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σύμφωνα με το LiveNews, ο 23χρονος είναι οργανωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ, έχει συμμετάσχει σε πολλές εκδρομές της ομάδας, και είναι γνωστός στην υπηρεσία Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αμάξια τα οποία ενεπλάκησαν στην επίθεση. Μάλιστα στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Δολοφονία Άλκης Δράστης

Ο συλληφθείς είχε πάρει μέρος στα πολύ άγρια επεισόδια που είχαν σημειωθεί μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ το 2017 στον Βόλο πριν από τον τελικό Κυπέλλου. Μάλιστα, φαίνεται και τότε να κρατά μαχαίρι πάνω στη γέφυρα που σημειώθηκαν τα επεισόδια, ωστόσο δεν είχε συλληφθεί.

Ο 23χρονος εργάζεται σε γνωστό μπαρ της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή των Λαδάδικων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ