Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε νεκρός ο 51χρονος αγνοούμενος – Το τραύμα στον μηρό και τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά ο 51χρονος αλβανικής καταγωγής, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη από την περιοχή της Αρέθουσας στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση θανάτου του 51χρονου, ο οποίος είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, εξελίσσεται σε θρίλερ. Και αυτό γιατί εντοπίστηκε νεκρός από αστυνομικούς χθες, με τραύμα στον μηρό του, το οποίο εκτιμάται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο.

Σημειώνεται ότι για την εξαφάνισή του είχε ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ερευνάται η εκδοχή ο 51χρονος να τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών υλοτόμησης και στη συνέχεια να αφέθηκε τραυματισμένος στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες.

Ο 59χρονος θεωρείται ως πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του εργάτη. Σε αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι’ αυτό συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παράνομα ένα μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ