Θεσσαλονίκη: Εικόνες ντοκουμέντο από την επίθεση ακροδεξιών κατά μελών της ΚΝΕ

Σοκάρουν οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της επίθεσης που εξαπέλυσαν ακροδεξιοί εναντίον μελών της ΚΝΕ, που πραγματοποιούσαν εξόρμηση στο πάρκο Ελευθερίας στην Ηλιούπολη, στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 16 προσαγωγές, ενώ η περιοχή έχει μετατραπεί σε “φρούριο” με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται στο πάρκο Ελευθερίας, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 10 άτομα εμφανίστηκαν από το πουθενά οπλισμένα με αλυσίδες και άλλα αντικείμενα, και άρχισαν να χτυπούν τα μέλη της ΚΝΕ και όποιον άλλον έβρισκαν μπροστά τους.

Τα χτυπήματα μάλιστα ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στα κεφάλια των θυμάτων τους και γι’ αυτόν τον λόγο όπως λένε τα μέλη της ΚΝΕ επρόκειτο για μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη απρόκλητη επίθεση. Σύμφωνα με το 902.gr, από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Δείτε φωτογραφίες ντοκουμέντο από την επίθεση κατά μελών της ΚΝΕ:

Θεσσαλονίκη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ

Θεσσαλονίκη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ 2

Θεσσαλονίκη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ 3

Θεσσαλονίκη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ 4

Θεσσαλονίκη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ 5

Θεσσαλονίκη επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ 6

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την επίθεση

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός από τα μέλη της ΚΝΕ, που δέχθηκαν επίθεση. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο ίδιος περιγράφει ότι “ομάδα περίπου 10 ακροδεξιών, που είχαν πάνω τους αλυσίδες και teaser επιτέθηκαν σε εμάς που βρισκόμασταν από το πρωί στην πλατεία, για να μοιράσουμε φυλλάδια για τις επόμενες κινητοποιήσεις μας”.

Όπως εξηγεί ο ίδιος στην ιστοσελίδα “αμέσως κινητοποιηθήκαμε για να καταδικάσουμε αυτά τα φαινόμενα. Μεγάλη είναι η ευθύνη της αστυνομίας, καθώς δεν έδρασε άμεσα και δώσαμε μόνοι μας την μάχη”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ