Θεσσαλονίκη: «Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου» – Οι δηλώσεις των γονέων του 16χρονου

Σε τραγική κατάσταση παρουσιάστηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη οι γονείς του 16χρονου Ρομά, που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι από πυρά αστυνομικού.

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια η οικογένεια του 16χρονου που τραυματίστηκε από σφαίρα αστυνομικού

«Δεν έπρεπε να σκοτώσει το παιδί μου. Δεν έπρεπε να τον πυροβολήσει. Φυσικά ήταν λάθος αυτό που έκανε ο Κώστας και ζητάμε συγγνώμη, να μην πληρώσει και να φύγει, αλλά δεν έπρεπε να ακολουθήσει όλο αυτό» είπε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο πατέρας του 16χρονου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thesstoday.gr.

Η μητέρα από την πλευρά της τα μόνα λόγια που θέλησε να μοιραστεί μπροστά στις κάμερες ήταν «ο Κώστας είναι χάλια. Το μόνο που θέλουμε είναι δικαίωση», και στη συνέχεια αποχώρησαν με τον σύζυγό της, με σκυμμένο το κεφάλι και κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση εδώ και τρεις ημέρες ο 16χρονος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Θεόφιλος Αλεξόπουλος ανέφερε πως η κατάσταση υγείας του 16χρονου Κώστα συνεχίζει να μην παρουσιάζει βελτίωση, και τόνισε ξανά πως επρόκειτο για μια ευθεία βολή εξουδετέρωσης.

«Το αφήγημα της αστυνομίας το ξέρουμε. Όταν υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., που το μόνο που αναφέρει είναι ο εμβολισμός αλλά όχι το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού, μιλάμε για μια απόπειρα συγκάλυψης».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ