«Τρέχουν» οι έρευνες για την Κιβωτό του Κόσμου: Αύριο το άνοιγμα της θυρίδας που εντοπίστηκε στη Χίο

«Τρέχουν» οι έρευνες στην υπόθεση για την «Κιβωτό του Κόσμου». Αύριο, Πέμπτη θα ανοίξει η θυρίδα που εντοπίστηκε στη Χίο και ανήκει στην μητέρα του πατρός Αντωνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας θα μεταβούν στο νησί προκειμένου να ελέγξουν τη συγκεκριμένη θυρίδα, σε μια προσπάθεια να βρουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση που συγκλονίζει.

Η Οικονομική Αστυνομία έχει ζητήσει από την τράπεζα να την σφραγίσει, έτσι ώστε ο διαχειριστής της να μην έχει πρόσβαση σε αυτή.

Η οικονομική αστυνομία έχει στη διάθεσή της στοιχεία και για τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των μελών του πρώην Δ.Σ. της «Κιβωτού». Πληροφορίες αναφέρουν πως τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών τους δείχνουν να είναι μικροποσά.

Σε λογαριασμό της μητέρας του πατρός Αντωνίου εντοπίστηκαν 50.000 ευρώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Έως το τέλος της εβδομάδας, η οικονομική αστυνομία αναμένεται να έχει και τα αποτελέσματα των ελέγχων για τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων και τα εμβάσματα.

Αυτά τα στοιχεία θεωρούνται σημαντικά ως προς την εξέλιξη της έρευνας, καθώς έτσι θα διαπιστωθεί εάν και πόσο μεγάλα χρηματικά ποσά διακινήθηκαν και προς ποιους λογαριασμούς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ