Θεσσαλονίκη: «Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό – Ήταν αποτρόπαιο αυτό που έκανε», λέει η μητέρα της Έμμας – ΒΙΝΤΕΟ

Με την κατάθεση του πατέρα ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας, η οποία παρασύρθηκε πέρυσι τον Νοέμβριο από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί, πως η διαδικασία θα συνεχιστεί στις 29 του μηνός με την κατάθεση της μητέρας.

Θεσσαλονίκη: Συγκίνηση έξω από τα Δικαστήρια – Οι γονείς της Έμμας συνάντησαν την 52χρονη που έλαβε τον νεφρό της κόρης τους

Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθεται ένας 27χρονος που κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

«Δεν έχει κανένα ελαφρυντικό, για αυτό που έκανε. Ήταν κάτι αποτρόπαιο. Δεν ήθελα να τον κοιτάξω στο πρόσωπο». Αυτά σημείωσε, μεταξύ άλλων, πριν από λίγο η μητέρα της Εμμανουέλας Καρυωτάκη έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη: Αύριο η δίκη για την φονική παράσυρση της 21χρονης Έμμας – Τι λέει η μητέρα της για το πόρισμα της Τροχαίας

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr από πλευράς του ο συνήγορος της οικογένειας της Εμμανουέλας Νίκος Ρουσσόπουλος σημείωσε: «Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία με την εξέταση του πατέρα της Έμμας. Ήταν μια κατάθεση συγκινησιακά φορτισμένη, το δικαστήριο ρώτησε κάποια πράγματα τα οποία αφορούσαν το πώς εξελίχθηκε το συμβάν» .

Και στη συνέχεια ο ίδιος συμπλήρωσε: «Ο πατέρας ζήτησε την αυστηρότερη ποινή και σε αυτό που επέμεινε η πλευρά μας ήταν ένα καίριο ερώτημα λόγω του επαγγέλματος του πατέρα της κοπέλας ήταν το γεγονός του αυτοκινήτου. Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που ήταν φτιαγμένο για πίστα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ