Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Νέες αποκαλύψεις για τις θέσεις και τις δράσεις τους

“Χαζόπραμα που δεν υφίσταται” υποστηρίζουν οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” ότι είναι η Όμικρον, ενώ τα τελευταία 24ωρα σε κλειστά φόρουμ ξεσηκώνουν κύμα άρνησης στη νέα επικίνδυνη για τους ανεμβολίαστους μετάλλαξη Όμικρον.

Ένας από τους αρχηγούς των “Θεματοφυλάκων” δίνει ψεύτικα στοιχεία για να πείσει τα μέλη να μην εμβολιαστούν. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 δίνει τις διευκρινίσεις του: “Είναι οι εμβολιασμένοι που προκαλούν το πρόβλημα, όχι οι ανεμβολίαστοι. Οι ανεμβολίαστοι έχουν φυσική ανοσία” είπε αρχικά ενώ σε σχετική ερώτηση για όσους νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, είπε: “Το ποσοστό των ανεμβολίαστων είναι 0,4% από άλλες αρρώστιες, από γρίπες. Αυτοί που νοσούν, πάνω από 70% μέσα στα νοσοκομεία είναι εμβολιασμένοι”.

Όσο για το από πού προκύπτουν τα στοιχεία που αναφέρει, τόνισε: “Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να σας πω… είναι κάποιες υπηρεσίες, δεν είμαι σε θέση να σας πω” ενώ είπε ότι είναι ελληνικός φορέας αυτός από τον οποίο παίρνει τα στοιχεία του: “Ναι σαφώς… Με βρήκατε απροετοίμαστο”.

Μετά την καταγγελία της μητέρας από τον Βόλο ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της και μέλος των “Θεματοφυλάκων” έχει απομακρύνει το παιδί τους από το σχολείο για να μην υποχρεωθεί στο μέτρο της μάσκας τώρα την απειλεί να της πάρει την επιμέλεια τους παιδιού τους: “Θα παλέψω ώστε να κερδίσω πίσω το παιδί μου, θα παλέψω για να το απομακρύνω από τη φανατική ιδεολογία αυτών των ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του πατέρα του” καταγγέλλει η μητέρα. Η δικηγόρος της μητέρας, Ανθούλα Ανάσογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζει: “Είναι μια τακτική αυτή να απομακρύνουν τα παιδιά από ανθρώπους, οι οποίοι δεν αφουγκράζονται τις δικές τους ιδεολογίες”.

Η Εισαγγελία Βόλου μελετά 16 διαφορετικές περιπτώσεις  παιδιών που έχασαν τη χρονιά τους γιατί οι γονείς τους, μέλη της κοινότητας των αρνητών τα απομάκρυναν από το σχολείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ