Ελένη Τσολάκη: Το πρόβλημα υγείας και η χειρουργική επέμβαση μέσα στις γιορτές

Στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το προγραμματισμένο χειρουργείο, στο οποίο υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια των γιορτών, αναφέρθηκε η Ελένη Τσολάκη.

Σε δηλώσεις που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια στο “Happy Day” στον Alpha, σημείωσε: “Ήταν κάτι που ήταν προγραμματισμένο. Ήταν ένα πρόβλημα που το είχα από πριν από το καλοκαίρι και λόγω της καλοκαιρινής εκπομπής και μετά ξεκινήσαμε την εκπομπή τα Σαββατοκύριακα δεν είχα τον χρόνο να το κάνω, οπότε η μόνη ευκαιρία που είχα για τον εαυτό μου λίγο να αναρρώσω και να κάτσω σπίτι να ξεκουραστώ ήταν μέσα στις γιορτές”.

Έπειτα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε για την πολύ καλή της φίλη ότι μπορεί να φαίνεται δυναμική σε όσους την γνωρίζουν, ωστόσο τελικά σωματοποιεί αυτά που την δυσκολεύουν: “Είσαι ένα κορίτσι που για εμάς που σε γνωρίζουμε που ενώ είσαι δυναμική, κεφάτη κι χαρούμενη και πραγματικά αισιόδοξη πάντα, σωματοποιείς τις δυσκολίες σου, για όλους μας είσαι ένα κορίτσι έξω καρδιά, τελικά τα κρατάς μέσα σου και τα σωματοποιείς κι ευτυχώς τώρα πια τα διώχνουμε όλα τα άσχημα”.

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ