Ελένη Τσολάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Ελένη Τσολάκη πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό θεραπευτήριο στο οποίο νοσηλευόταν, όπως η ίδια γνωστοποίησε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανήρτησε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τον γιατρό της.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πιο υπέροχο γιατρό του κόσμου. Είσαι ένας καταπληκτικός γιατρός κ ένας φανταστικός άνθρωπος!!! love you!!!”, έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ελένη Τσολάκη.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ελένη Τσολάκη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki)

Ο λόγος που μπήκε στο νοσοκομείο

«Μπορεί να ανησυχήσατε βλέποντας το post της Ελένης Τσολάκη… Η Ελένη μπήκε στο νοσοκομείο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο. Εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ημέρες διακοπών. Εμείς μιλήσαμε, είναι μια χαρά, πήγαν όλα καλά. Ελενάκι σου στέλνουμε την αγάπη μας» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη για την περιπέτεια της υγείας της

“Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές… αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!! Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε κ να τον “προλαβαίνετε”. Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας κ να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα κ τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!”, έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ