Θεματοφύλακες του Συντάγματος: Νέες αποκαλύψεις για τη δράση ακραίων αρνητών – Δηλώσεις που προκαλούν ανατριχίλα

Με εκτελέσεις για εσχάτη προδοσία και καταστρατήγηση του Συντάγματος απειλούν οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», αλλά και αρνητές που αυτοαποκαλούνται «ιεροδηλωσήτες», από την «Ιερή Δήλωση» που έχουν υπογράψει, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η Realnews.

Σε αυτή, αναφέρουν ότι είναι έτοιμοι ακόμη και για ένοπλο αγώνα. Η «ιερή δήλωση» των αρνητών της πανδημίας, η οποία βρίθει από απειλές, ακόμα και για επιθέσεις με όπλα, εναντίον πολιτικών, δικαστών, στρατιωτικών, αστυνομικών αλλά και πολιτών που έχουν διαφορετικές απόψεις από εκείνους, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, οι αρνητές έχουν καταφέρει να πείσουν συνολικά 2.000 άτομα να υπογράψουν την «ιερή δήλωση».

Με καθημερινά βίντεο και αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν τον κόσμο σε ένοπλη εξέγερση πατώντας πάνω σε ακραίες εθνικιστικές και ρατσιστικές θέσεις, αλλά και στην αλλοίωση του DNA των Ελλήνων που γίνεται από τα εμβόλια του κορονοϊού. Στο στόχαστρό τους μπαίνουν και εκπαιδευτικοί, που απειλούνται με εκτέλεση γιατί εφαρμόζουν τα μέτρα της πανδημίας και είναι υπέρ του εμβολίου.

Και στην Πάτρα «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έφτασαν σε σημείο να καλούν σε ένοπλη εγρήγορση. Ως αρχηγός της ομάδας φέρεται ένας ναύαρχος εν αποστρατεία που ζητεί εντάλματα σύλληψης για όλους τους βουλευτές και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι δηλώσεις του προκαλούν ανατριχίλα. Ο απόστρατος αξιωματικός, μιλώντας σε συγκέντρωση, καλούσε τους πολίτες σε πραξικόπημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ