Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε στο The 2night Show από το σπίτι του

Από το σπίτι του εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της εκπομπής The 2Night Show που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Ο παρουσιαστής το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε καραντίνα καθώς έδινε μάχη με τον κορονοϊό. Έτσι δεν έγιναν γυρίσματα για το The 2Night Show. «Δεν είμαι στο πλατό και στο στούντιο, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει διαφορετικά απ’ ότι ξέρετε, αφού δεν έγιναν γυρίσματα. Εγώ έμεινα σπίτι, με επισκέφτηκε ο κορονοϊός, οπότε έμεινα μέσα για 10 μέρες και έτσι δεν έγιναν νέα γυρίσματα για την εκπομπή. Όλο αυτό το τριήμερο της τηλεοπτικής μας συνάντησης θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ενώ προβλήθηκε επανάληψη παλαιότερης εκπομπής.

«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου περαστικά και δύναμη σε όσους έχουν νοσήσει από κορονοϊό. Δεν ήμουν μόνο εγώ, νόσησε και η μπάντα μαζί με άλλους συνεργάτες. Μέσα από την καρδιά μας περαστικά» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος πλέον ξεπέρασε τον κορονοϊό και έχει επανέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ