Σπύρος Μπιμπίλας: Η οικογένεια, η σημασία του έρωτα και η σχέση του με τη θρησκεία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον έρωτα στη ζωή του, για το αν θα ήθελε να κάνει ένα παιδί, για τις θρησκείες, αλλά και για το αν “καβάλησε καλάμι” μετά την μεγάλη αναγνώριση που είχε από την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει μέτριο ηθοποιό.

Όπως παραδέχτηκε για μια ακόμη φορά είναι άθρησκος και πορεύεται με βάση την αγάπη η οποία τον καθορίζει στη ζωή του. Είπε πως γράφει την αυτοβιογραφία του, ενώ επέμεινε πως οι ταινίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη πρέπει να παίζονται για να παίρνουν οι ηθοποιοί που συμμετείχαν μερίδιο από τις προβολές. Παιδί; Όχι όπως είπε χαρακτηριστικά ποτέ δεν ήθελε να κάνει. “Τα μυαλά μου δεν πήραν αέρα, είμαι αυτός που ήμουν πάντα, και μετά την τεράστια αναγνώριση που υπήρξε” λέει χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Ποτέ δεν ήθελα να κάνω παιδί

“Ό έρωτας έπαιξε τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Την προσωπική μου ζωή δεν την έχω αναλύσει ποτέ γιατί δεν χρειάζεται, ο κόσμος πρέπει να ξέρει τη δουλειά μας, το τι κάνουμε στο κρεβάτι μας τι τον αφορά; Έχω περάσει μια πολύ ωραία ζωή, διότι δεν είμαι του άρπα κόλλα, είμαι των μεγάλων σχέσεων, και οι τέσσερις μεγάλες σχέσεις που έχω ζήσει στη ζωή μου είναι άνθρωποι της οικογένειας μου. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδί, δεν με απασχόλησε ποτέ, δεν με ενδιέφερε να αφήσω τη συνέχεια μου, θα αφήσω την καλή μου αύρα και όλο αυτό το έργο που κάνω για τους άλλους. Νομίζω είναι πιο σπουδαίο από το να κάνω παιδί. Έχω κάνει οικογένεια όλους τους ηθοποιούς και τους έρωτες της ζωής μου” είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει 25 παπαγάλους στο σπίτι του, στους οποίους τους περισσότερους έχει και ονόματα.

Δείτε ένα απόσπασμα από τον Σπύρο Μπιμπίλα:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ