Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Σερβετάλη: Έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ο Άρης Σερβετάλης με την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση “Ρινόκερος” στο θέατρο Κιβωτός.

Σοκαρισμένος με την στάση του γνωστού ηθοποιού δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. “Έχω σοκαριστεί, δεν το περίμενα. Δεν περίμενα ότι κάποιος ηθοποιός θα σταματήσει μία παράσταση αγνοώντας ότι δουλεύουν και άλλοι άνθρωποι εκεί. Δεν μπορώ να συμφωνήσω” ανέφερε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως εκφράζει την προσωπική του άποψή και δεν μιλάει ως Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Άρης Σερβετάλης: Η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον ηθοποιό

Σημειώνεται πως ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος” στην οποία πρωταγωνιστούσε, εξηγώντας ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές. Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους στα θέατρα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Δεδομένου ότι ήταν πρωταγωνιστής, η παράσταση κατέβηκε.

Άρης Σερβετάλης: Οργισμένη η Φαίη Κοκκινοπούλου με τον ηθοποιό -“20 άνθρωποι μένουν άνεργοι”

Οργισμένη με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη δήλωσε και η ηθοποιός Φαίη Κοκκινοπούλου η οποία ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook.

“Δεν μπορώ να μην το σχολιάσω και ας μου γίνουν ριπόρτ και ας κατεβάσουν το προφίλ μου. Αξίζει” γράφει χαρακτηριστικά η Φαίη Κοκκινοπούλου στον λογαριασμό της στο Facebook.
“Ο Σερβετάλης (ο μόνος ανεμβολίαστος ανάμεσα σε 20 ανθρώπους που εργάζονται στην παράσταση «Ρινόκερος») αποφάσισε να μην συνεχίσει τις παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός, γιατί δεν θέλει να παίζει μόνο σε εμβολιασμένους. Η παραγωγή, προς τιμήν της και χίλια μπράβο, του πρότεινε να συνεχίσει τις παραστάσεις μέχρι αρχές Ιανουαρίου και στη συνέχεια η παράσταση να κατέβει, δεσμευόμενη (η παραγωγή) ότι θα πληρώσει τους ηθοποιούς κανονικά μέχρι τη λήξη της θεατρικής σεζόν! Ο καλοπληρωμένος συνάδερφος αρνήθηκε και πάλι. Ηθοποιοί (μεταξύ των οποίων και φίλοι μου) – τεχνικοί – ταξιθέτριες, καθαριστές, ταμίας, θα μείνουν όλοι άνεργοι. Δεν έχουμε ελπίδα. Φάτε” σημείωσε η Φαίη Κοκκινοπούλου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ