Άρης Σερβετάλης: Αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος” γιατί δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους

Ο Άρης Σερβετάλης αποχώρησε από την παράσταση “Ρινόκερος” στην οποία πρωταγωνιστούσε, εξηγώντας ότι δεν θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται η είσοδος στους ανεμβολίαστους στα θέατρα, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε ότι δεν μπορεί να δεχθεί τον οποιοδήποτε διαχωρισμό ανθρώπων και για αυτό αποχωρεί από την παράσταση. Δεδομένου ότι ήταν πρωταγωνιστής, η παράσταση αυτή κατέβηκε χθες.

Τι είχε πει ο Άρης Σερβετάλης στους παραγωγούς της παράστασης το καλοκαίρι

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν το καλοκαίρι ο Άρης Σερβετάλης συζήτησε με τους παραγωγούς και τον σκηνοθέτη της παράστασης για τη συμμετοχή του στην παράσταση και ενώ ήδη είχαν αρχίσει να λαμβάνονται μέτρα για την είσοδο σε συγκεκριμένους χώρους με πιστοποιητικό εμβολιασμού, ο ηθοποιός είχε πει ότι θα αποχωρήσει σε περίπτωση που τελικά τα θέατρα υποδέχονται μόνο εμβολιασμένους και αποκλείσουν μερίδα πολιτών.

Όταν μάλιστα ανακοινώθηκαν τα πρώτα μέτρα για το πώς θα λειτουργήσουν οι κλειστοί χώροι και επιτρεπόταν η είσοδος στους ανεμβολίαστους με rapid test, είχαν πει με τους παραγωγούς ότι ξεκινούν, ανεβαίνει η παράσταση και βλέπουν.

Μετά και τα μέτρα που τέθηκαν σήμερα σε ισχύ, ο Αρης Σερβετάλης, εν τέλει, αποχώρησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ