GNTM: Αποχώρηση με συγκίνηση, κλάματα αλλά και “καυτά” φιλιά – ΒΙΝΤΕΟ

Το υγρό στοιχείο κυριάρχησε στο νέο επεισόδιο του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, μετά την αποχώρηση της Μαρίας στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά και τη νοσηλεία της Κυβέλης, μετά από επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών, Όλγα και Κυβέλη είχαν τις δύο καλύτερες λήψεις τις βραδιάς. “Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο concept. Είχατε με διαφορά τις καλύτερες λήψεις. Η Όλγα ήταν ο ορισμός του ”πάθους” και η Κυβέλη ο ορισμός της ”απόγνωσης”. Η καλύτερη φωτογραφία από τις δύο κρίθηκε στις λεπτομέρειες”,  είπε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η εικόνα που κέρδισε ήταν αυτή που έτυχε το πιο δύσκολο συναίσθημα. Και ήταν της Κυβέλης.

Αντίθετα τις χειρότερες λήψεις στην υποβρύχια δοκιμασία είχαν η Αγάπη κι ο Στυλιανός. Όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, το μοντέλο που… πνίγηκε από τη δοκιμασία και αποχώρησε από το GNTM ήταν ο Στυλιανός.

Αυτή που δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της ήταν η Όλγα, με την οποία ο Στυλιανός είχε  έρθει πολύ κοντά. Οι δύο τους αντάλλαξαν ¨καυτά” φιλιά αποχαιρετισμού…

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ