Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο στη Μητρόπολη

Πολλοί είναι οι ξένοι δημοσιογράφοι που καλύπτουν την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Τραγούδησαν με παραδοσιακές φορεσιές και λάβαρα έξω από τη Μητρόπολη – ΒΙΝΤΕΟ

Από τα ξημερώματα είχαν στήσει κάμερες και μικρόφωνα έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών, αρκετή ώρα πριν αρχίσει και επισήμως η προσέλευση του κόσμου για το λαϊκό προσκύνημα, ενώ θα «παρακολουθήσουν» και θα μεταδώσουν όλη τη διαδικασία της εξοδίου ακολουθίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του enikos.gr, στέκονταν πίσω από τα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί και κατέγραφαν τις εικόνες με την προσέλευση του κόσμου, τα στεφάνια που βρίσκονταν έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας και τους αστυνομικούς που από χθες βρίσκονται επί ποδός για λόγους ασφαλείας στους δρόμους γύρω από τη Μητρόπολη.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Στη Μητρόπολη έφτασαν οι γιοι του

Άλλωστε είναι μεγάλο το ενδιαφέρον και του ξένου Τύπου για τη σημερινή ημέρα και την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι μέλη βασιλικών οικογενειών θα παρευρεθούν στην κηδεία του τελευταίου βασιλιά της Ελλάδας, Κωνσταντίνου, ενώ και ξένα tabloid φιλοξενούν εκτενή ρεπορτάζ.

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η συγκινητική ιστορία πίσω από το στεφάνι της Άννας Μαρίας

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η μεγάλη  προσέλευση πολιτών προκειμένου να πουν το «τελευταίο αντίο» στον τέως βασιλιά και να αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής σε εκείνον.

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ