Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο Νικόλας ομολογεί στην ανακρίτρια ότι βρήκαν τα λεφτά

Όσα θα δούμε στο διπλό επεισόδιο της ψυχολογικής σειράς μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» απόψε.

Ο Βανδώρος αρχίζει και βυθίζεται στην κατάθλιψη και στις καταχρήσεις, η Μπετίνα αρνείται να δεχτεί τις αποφάσεις της κόρης της σχετικά με την εγκυμοσύνη, ενώ ο Μάκης αναζητά απεγνωσμένα χρήματα για το χειρουργείο της γιαγιάς του.

Δείτε το τρέιλερ

Επεισόδιο 31ο

Ο Νικόλας προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στον θυμό της κόρης του και στην προσπάθειά του να βοηθήσει έναν μαθητή του. Η δικηγόρος του Μηνά ζητάει από τον Μιχάλη να συμμαχήσουν, με αποτέλεσμα να τους μπερδέψει όλους.

Η σχέση του Νικόλα με τη Βικτόρια αρχίζει να ξεκαθαρίζει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, καθώς εκείνη του αποδεικνύει την αθωότητά της. Ο Βανδώρος αρχίζει και βυθίζεται στην κατάθλιψη και τις καταχρήσεις. Ο γιος του προσπαθεί να τον βοηθήσει, αλλά μάταια.

Ο Νικόλας ομολογεί στην ανακρίτρια ότι βρήκαν τα λεφτά που έψαχναν οι ληστές, και το μεταφέρει και στον δικηγόρο του Βανδώρου. Η Βικτόρια φοβάται μήπως την εντοπίσει ο Παύλος. Τι θα αποφασίσει η Ζωή σε σχέση με την εγκυμοσύνη της;

Επεισόδιο 32ο

Ο Νικόλας φέρνει σε επαφή τον Παύλο με την Βικτόρια, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τη συνεργασία τους. Η Μπετίνα δεν μπορεί πλέον να δεχτεί τις αποφάσεις της κόρης της και η σχέση τους επιδεινώνεται.

Ο Βανδώρος αισθάνεται απόρριψη από τη Σοφία και επιμένει ακόμα περισσότερο στην πρότασή του να ζήσουν μαζί. Ο Στάθης ερωτεύεται ολοένα και περισσότερο τη Νάσια, η οποία όμως έχει ακόμα επιφυλάξεις λόγω της συγγένειάς του με τη Βικτόρια.

Η ανακρίτρια στριμώχνει κι άλλο τον Μιχάλη, προσπαθώντας να αποφύγει μια κατάθεση που θα ευνοήσει τον Μηνά. Ο Θοδωρής εκμεταλλεύεται τη συμπεριφορά τού Γιάννη προς την Κατερίνα και αρχίζει να τη φλερτάρει ανοιχτά. Ο Μάκης προσβάλλεται με τον έρανο που διοργανώνει το σχολείο προκειμένου να τον βοηθήσει με την επέμβαση της γιαγιάς του. Συγκρούεται με τον Χρήστο, η σχέση τους φτάνει στα άκρα και, συγχρόνως, αρνείται τη βοήθεια του Νικόλα. Με ποιο σοκαριστικό τρόπο θα βρει τα λεφτά για το χειρουργείο;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ