Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας – «Σε έστειλαν να παλέψεις με τον Χάρο»

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, Σπύρου Βούλγαρη, ο οποίος σκοτώθηκε στο φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: «Δεν υπέγραψε τίποτα – Τουλάχιστον άκυρη η ΕΔΕ» – Τι απαντά ο δικηγόρος του διευθυντή της Νευροχειρουργικής Κλινικής

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον 35χρονο μηχανοδηγό με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια τους. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα του μηχανοδηγού, που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τον γιο τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Είναι τόσο τραγικό αυτό που περνάει η οικογένειά μου. Το ποιος φταίει θα το βρει η δικαιοσύνη. Ήθελε να δουλέψει στα τρένα και το αγάπησε. Προσωπικά εγώ δεν ήθελα ο γιος μου να δουλέψει βάρδιες. Έφυγε απ’ αυτό που αγάπησε» ανέφερε μετά την κηδεία ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού. «Ο πόνος είναι ανείπωτος. Δεν νιώθω αγανάκτηση. Ο πόνος δεν έχει χρώμα» τόνισε η μητέρα του 35χρονου.

Τέμπη: Ξεσπά ο πατέρας της 23χρονης Ιφιγένειας – «Το κοριτσάκι μου το έφαγαν»

«Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με τον Χάρο»

«Σπύρο εάν μπορούσες να δεις αυτόν τον κόσμο που είναι σήμερα εδώ να σε συνοδεύσει στην τελευταία σου κατοικία, να σου πει αντίο στο τελευταίο σου ταξίδι. Στα ταξίδια που τόσο αγαπούσες. Από την ημέρα που μπήκες σε αυτή τη δουλειά μου έλεγες: “Σωτήρη, κάνω αυτό, πηγαίνω, μαθαίνω”. Έμαθες και επί 12 λεπτά σε στείλανε να συναντήσεις τον θάνατο. Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με τον Χάρο» ανέφερε στον επικήδειό του οικογενειακός φίλος του άτυχου 35χρονου.

Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός

Γιώργος Τσαλίκης – Γρηγόρης Γκουντάρας σε νέα διαφωνία για τα Τέμπη: «Ήταν αναίσθητοι οι Έλληνες;»

Στην κηδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην κηδεία του 35χρονου, τον οποίο σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πρωθυπουργός γνώριζε προσωπικά. Μαζί του ήταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Μητσοτάκης Τέμπη κηδεία μηχανοδηγός Μητσοτάκης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ