Τέμπη: Συγγενείς των θυμάτων καλούν τον Καραμανλή στη Λάρισα – «Η μη παρουσία του θα σημαίνει για εμάς την παραδοχή της ενοχής του»

Κάλεσμα για συνάντηση με 30 οικογένειες-συγγενείς θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, απηύθυνε μέσω των social media ο κ. Νίκος Πλακιάς, στον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Σημειώνεται πως ο κ. Πλακιάς, είναι ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών, που έχασαν την ζωή τους στην σιδηροδρομική τραγωδία.

«Η μη παρουσία του θα σημαίνει για εμάς την παραδοχή της ενοχής του, για ακόμη μία φορά» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην σχετική ανάρτηση του κ. Πλακιά.

Η ανάρτηση

«Μετά και τις σημερινές δηλώσεις του Καραμανλή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την επιθυμία του να συναντηθεί με οικογένειες θυμάτων των Τεμπών μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια και σε επίπεδο ενημέρωσης και ανταλλαγή απόψεων για όλα όσα έχουν συμβεί, το διάστημα από την ημέρα του εγκλήματος μέχρι και σήμερα, τον καλούμε την Κυριακή και ώρα 11:30 στην περιφέρεια Λάρισας, να παρευρεθεί και να τον ακούσουμε προσεκτικά και πάντα χωρίς ακρότητες και διαπληκτισμούς, στα όσα έχει να μας πει. Εκείνη την ώρα έχουμε συνάντηση 30 οικογένειες των θυμάτων. Θα ήταν χαρά μας να παρευρεθεί και αν οι απαντήσεις του μας ικανοποιήσουν δεν έχουμε κανένα πρόβλημα πλέον μαζί του. Η μη παρουσία του θα σημαίνει για εμάς την παραδοχή της ενοχής του, για ακόμη μία φορά. Σας περιμένουμε έστω και την τελευταία στιγμή να απολογηθείτε μπροστά μας, και γιατί όχι να γυρίσετε όλο αυτό το κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά σας.

Υ.Γ. Εάν θέλετε μπορείτε να φέρετε και τους νομικούς σας. Εμείς δεν θα τους έχουμε μαζί μας».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ