Τέμπη: «Στοχοποιούν τον νεκρό μηχανοδηγό της Intercity» – Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών

Εξοργισμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των σιδηροδρομικών με τον Υπουργό Επικρατείας και Μεταφορών-Υποδομών, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Viral BINTEO – Τέμπη: Αστυνομικός πριν από το μεγάλο συλλαλητήριο – «Είμαστε 1.000% μαζί σας»

Ο Κώστας Γενηδούνιας έκανε λόγο για επιλεκτική διαρροή εγγράφων της δικογραφίας σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη και για στοχοποίηση του νεκρού οδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας για πρόβλημα υγείας. Όπως επισήμανε, ο συνάδελφός του είχε περάσει από ιατρικές εξετάσεις τον περασμένο Νοέμβριο. Κάλεσε, δε, την Hellenic Τrain «να βγει και να μιλήσει επιτέλους».

«Συνεχίζεται η επιλεκτική διαρροή εγγράφων της δικογραφίας που στοχοποιούν τον νεκρό μηχανοδηγό της Intercity 62 για πρόβλημα υγείας. Ο συνάδελφος είχε περάσει ιατρικές εξετάσεις στις 15 Νοεμβρίου 2022 από πιστοποιημένο ιατρικό κέντρο από τη ΡΑΣ. Αρκετά ως εδώ!», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των μηχανοδηγών.

Τέμπη – Πατέρας Κυπριανού: «Ήταν ολόκληρος, η μορφή του δεν είχε αλλοιωθεί» – Το προφητικό όνειρο του παππού του 23χρονου

Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Γεραπετρίτη, συμμετείχαν οι εκπροσώποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) και άλλων σωματείων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την ασφαλή επανεκκίνηση του σιδηρόδρομου και επί τάπητος βρέθηκαν τα ζητήματα της μείωσης της ταχύτητας των τρένων και των δρομολογίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σιδηροδρομικοί χαρακτήρισαν την συνάντηση «εποικοδομητική», ενώ ορισμένοι έκριναν ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Αναμένεται να πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση των δύο πλευρών, την επόμενη εβδομάδα.

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές η ιστορία με το σκυλάκι της Δάφνης και του αδικοχαμένου Βάιου – Τους αναζητούσε επί ώρες στα συντρίμμια

Αυτή την ώρα, οι σιδηροδρομικοί συνεδριάζουν προκειμένου να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ