Τέμπη: Στο Ανόβερο ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού – Θα νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης

Ταξίδι ελπίδας για το Ανόβερο πραγματοποίησε σήμερα (26/6) ο 20χρονος Γεράσιμος-Ιάσονας, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 άτομα.

Σύμφωνα με το thenewspapper.gr,πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του 20χρονου πολυτραυματία από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος σε πολύ εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στοΑνόβερο της Γερμανίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος- Ιάσονας είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, έπειτα από περισσότερες από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε κώμα, έχει αρχίσει παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη σοβαρή.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η αεροδιακομιδή του 20χρονου ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ τον 20χρονο πολυτραυματία συνόδευσαν οι γονείς αλλά και ο αδερφός του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ