Τέμπη: Σε σοκ οι επιβάτες που επέζησαν – «Δεν ζούμε, απλά επιβιώνουμε…»

Σε σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται οι επιζώντες από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28/2.

Τραγωδία στα Τέμπη: Αγωνία για 23χρονη φοιτήτρια που ακόμη αγνοείται

Επιβάτης του μοιραίου τρένου που βγήκε ζωντανή από το σιδηροδρομικό δυστύχημα έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση. Σε αυτή αποτυπώνεται ο εφιάλτης που βίωσε και ο οποίος δεν φεύγει από το μυαλό της. Αν και επέζησε, η ζωή μοιάζει να σταμάτησε σε εκείνη τη νύχτα.

«Δεν ζούμε, απλά επιβιώνουμε» σημειώνει η Ελίνα.

Τέμπη: Αυτό είναι το έγγραφο που δεν έστειλε ο σταθμάρχης στον μηχανοδηγό

«Πέρασε μία εβδομάδα. Για μένα είναι σαν να πέρασαν μήνες. Σταμάτησε λίγο απότομα η ζωή μου. Δεν θυμίζει ίδια με πριν. Η καθημερινότητα δεν είναι ίδια δυστυχώς. Δεν κατάφερα να γυρίσω στη δουλειά, δεν κατάφερα να κοιμηθώ, δεν κατάφερα να φάω το αγαπημένο μου φαγητό έστω να πάρω τα χάπια μου. Δεν κατάφερα να αγκαλιάσω τους ανθρώπους μου, δεν κατάφερα να βγω στο μπαλκόνι να δω ότι η ζωή συνεχίζεται, όπως είπαν όλοι. Μάλλον για σας».

Συνεχίζοντας αναφέρει: «Λες, τουλάχιστον κατάφερα να ζήσω. Εμείς όμως ακόμη δεν ζούμε, απλά επιβιώνουμε. Οι εικόνες παραμένουν στο μυαλό καρφωμένες. Η μυρωδιά έρχεται πολλές φορές ξανά στην επιφάνεια. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά στ’ αυτιά. Βουητό. Συνεχίζει ο ίδιος εφιάλτης για εμάς, αλλά δεν τα παρατάς. Όχι για σένα, αλλά γιατί έζησες για να διεκδικήσεις αυτά που έχασαν τα παιδιά που έφυγαν. Να διεκδικήσεις να ζήσεις σε μία χώρα με ασφάλεια. Αστείο; Ευχαριστούμε Ελλάδα».

Τέμπη: Έγγραφο ντοκουμέντο με τις βάρδιες των σταθμαρχών – Έπρεπε να ήταν τρεις μέχρι τις 23.00

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο MEGA ο πατέρας της, η Ελίνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν κατάφερε να βρει κάποιον υπεύθυνο όταν κάλεσε στη Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ