Αταλάντη: Σπαραγμός στην κηδεία της 28χρονης που σκοτώθηκε στα Τέμπη – Η έκκληση του πατέρα της

Τραγικές στιγμές στην Αταλάντη όπου τελέστηκε η κηδεία της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία σκοτώθηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Τέμπη: Δεν έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους 57 νεκρούς

Δάκρυσαν ακόμη και οι πέτρες με τους γονείς και τα δύο αδέλφια της, που αδυνατούσαν να πιστέψουν το κακό που χτύπησε την οικογένειά τους. Την ίδια στιγμή οι συγγενείς, φίλοι αλλά και συμπατριώτες της δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, καθώς κανείς δεν ήθελε να πιστέψει πως ένα κορίτσι που ήταν γεμάτο με όνειρα δεν θα βρίσκεται πλέον κοντά τους.

«Ένα μόνο πράγμα θέλω. Να λάμψει η αλήθεια…» ζητούσε με πόνο ψυχής ο πατέρας της Χρήστος Χούπας, τον οποίο συγκρατούσαν με πολύ κόπο τα δύο αδέλφια της Ελπίδας.

Τέμπη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή στην Καβάλα

Ήταν θέμα τύχης που τα δύο αδέλφια της Ελπίδας δεν ήταν συνεπιβάτες στο ίδιο τρένο. Είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν μαζί, αλλά μία βλάβη σε ηλεκτρονικό υπολογιστή τους ανάγκασε να παραμείνουν πίσω, κι έτσι άλλαξαν τα εισιτήρια για την επόμενη μέρα.

Τέμπη: Τα νεότερα για την υγεία του 22χρονου εγκαυματία που νοσηλεύεται στο «Παπαγεωργίου»

Η 28χρονη Ελπίδα Χούπα ταξίδευε από την Αταλάντη όπου είχε πάει για το τριήμερο της Αποκριάς, στη Θεσσαλονίκη. Είχε τελειώσει πολιτικός μηχανικός στην Πάτρα και με κατατακτήριες εξετάσεις είχε περάσει στην Αρχιτεκτονική στη Θεσσαλονίκη, όπου συνέχιζε τις σπουδές της.

Λόγια παρηγοριάς ακούστηκαν και από τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών που χοροστάτησε στην εξόδιο ακολουθία, ενώ παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο υπουργός των οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ