Τέμπη: «Πλήρωσαν εισιτήρια θανάτου» – Ξέσπασε συγγενής που έχασε πατέρα και 15χρονο αδελφό

Ξέσπασε στον τηλεοπτικό «αέρα» ένας νεαρός, που έχασε τον πατέρα και τον 15χρονο αδελφό του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πληρώσανε 50 εισιτήρια «θανάτου», δήλωσε στους δημοσιογράφους και ζήτησε να ληφθούν μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί μία ανάλογη τραγωδία.

Τραγωδία στα Τέμπη: Το συγκινητικό BINTEO του CNN Türk με το «Μοιρολόι» της Φαραντούρη

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί αυτήν την στιγμή. Έχω χάσει τον αδελφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό, το γνωρίζω. ‘Άμα χρειαστεί να κάνετε κάτι θα σας πάρουμε τηλέφωνο πίσω κύριε’. Τέσσερις φορές καταγράψανε το όνομά μου και ακόμα κανείς δεν έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο πίσω», είπε αρχικά ο νεαρός.

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί αυτήν την στιγμή. Έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό, το γνωρίζω», είπε στη συνέχεια.

Τέμπη: Συγκλονίζει ο αδελφός 48χρονου αγνοούμενου – «Το τηλέφωνό του χτυπούσε κανονικά» λέει στο enikos.gr

«Το θέμα είναι κάτι να γίνει για να μην υπάρξουν ξανά τόσα θύματα. Πληρώσανε 50 εισιτήρια «θανάτου», πόσα; πόσοι νεκροί; δεν ξέρω πόσοι είναι καταγεγραμμένοι. Είναι εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει τίποτα για αυτό. Νέα παιδιά… ο αδελφός μου ήταν 15 χρονών, το καταλαβαίνετε αυτό; Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν λέει τίποτα γι’ αυτό. Δεν θέλω κάποιος να έρθει να μου δώσει στήριξη, θα στηριχτώ μόνος μου», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον σταθμάρχη, ο οποίος έχει συλληφθεί για την πολύνεκρη τραγωδία, ο συγγενής των δύο νεκρών τόνισε: «Μπορεί κάποιος αύριο να μου πει ότι δεν θα ξαναγίνει τέτοιο δυστύχημα εν έτει 2023; Είναι δυνατόν; Δεν μπορούμε να τα φορτώνουμε όλα σε έναν άνθρωπο, επειδή έκανε ένα λάθος. Και να πεθαίνουν άλλοι τόσοι. Άνθρωπος είναι, άνθρωποι είμαστε όλοι και μπορεί να κάνουμε ένα λάθος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένα λάθος θα στοιχίσει την ζωή σας και τις ζωές άλλων ανθρώπων; Πού είναι τώρα όλοι τους; Να μιλήσουνε. Περιμένουν τις εκλογές, για ποιο λόγο; Για ποιο πράγμα; Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα».

Τραγωδία στα Τέμπη: Η αυτοψία της Τροχαίας καταρρίπτει τον ισχυρισμό του σταθμάρχη – Ο μεγάλος φόβος των αρχών

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ